Home Hartverwarmend Buur meldt dat er gehuil uit de woning van een bejaard koppel...

Buur meldt dat er gehuil uit de woning van een bejaard koppel komt. Als de politie arriveert ondernemen ze meteen actie

Buur meldt dat er gehuil uit de woning van een bejaard koppel komt. Als de politie arriveert ondernemen ze meteen actie

Een buur hoorde gekrijs en gehuil uit het appartement van een bejaard koppel komen. Ze belden de politie en die verwachtten een misdrijf aan te treffen. Maar toen ze op de deur klopten en binnengelaten werden, beseften ze dat er helemaal geen misdrijf aan de gang was. De waarheid brak hun harten.

rome

De vier politieagenten uit Rome troffen de 84-jarige Jole en haar 94-jarige echtgenoot Michele helemaal alleen aan in hun kleine appartementje. Ze zaten rustig neer en er was geen enkele aanwijzing dat er een misdrijf had plaatsgevonden.

Het stel was gewoon naar het nieuws aan het kijken. Jole vroeg haar echtgenoot waarom er zoveel slecht in de wereld was en barstte in tranen uit – het is dit gehuil dat de buren hoorden en de reden waarom ze de politie belden.

Het liefdevol koppel is al 70 jaar samen. En nu ze het einde van hun leven naderen, zijn ze eenzaam en alleen.

Hoewel de politie met getrokken wapens arriveerde, was het stel blij om hen te zien. Ze bekenden dat het al jaren geleden was dat iemand hen nog eens bezocht had.

Zo veranderde een verwacht misdrijf in een wonderlijk gebaar van naastenliefde. De politie merkte dat er niet veel eten in de keuken was. Ze belden een ambulance om de gezondheid van het stel te controleren. Tijdens het wachten begonnen een van de agenten pasta te koken voor het bejaarde echtpaar.

De drie andere agenten gingen rustig bij hen neerzitten en sloegen een praatje.

Het voorval raakte de agenten diep en ze waren blij dat ze toch even troost konden bieden in deze wereld vol kwaad. De politie van Rome deelde het verhaal op hun Facebookpagina.

schermafbeelding-2017-01-10-om-13-32-31

DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!