Home Schokkend De doodsoorzaak van dit driejarige meisje was een raadsel. Totdat dit filmpje...

De doodsoorzaak van dit driejarige meisje was een raadsel. Totdat dit filmpje werd verspreid. Echt afschuwelijk!

Bewakingscamera’s zijn er om vast te leggen wat er om ons heen gebeurt. Wat er op deze camerabeelden is vastgelegd is echt héél heftig. Het is bijna niet te geloven wat je ziet. Toch is dit echt gebeurd. In onderstaande video is te zien hoe een stiefvader zijn 3-jarige dochter herhaaldelijk onder water duwt. De peuter stribbelt duidelijk tegen en wil dit absoluut niet. De stiefvader gaat echter maar door. De camerabeelden zijn later online gezet door Quadratin News TV.

Je ziet in de video hoe de onherkenbare man de peuter herhaaldelijk in het water duwt. Ook al verzet ze zicht duidelijk, de man weet niet van ophouden. Deze martelgang ging zo bijna 3 uur door. Aan het einde zie je hoe de man heel huichelachtig nog een reddingsboei naar haar toe gooit, zogenaamd om het verdrinkende meisje te redden.

dedoods
Later op de dag is het meisje naar het ziekenhuis gebracht toen ze plotseling ophield met ademhalen. Hier verklaarden de artsen haar uiteindelijk dood. Uit de autopsie zou later blijken dat dit arme meisje was verdronken. Het lijkt erop dat de acties van deze stiefvader tot de trieste dood van dit meisje hebben geleid. Waar was haar moeder? Die lag naar verluid te slapen in de hotelkamer. Het is onbekend of er drugs of alcohol in het spel waren. De stiefvader is aangeklaagd voor dood door schuld.

Let op: deze video bevat zeer schokkende beelden! Het commentaar is het Spaans.