Home Leuk De moeder gaat door de spulletjes van haar zoon. Als ze dit...

De moeder gaat door de spulletjes van haar zoon. Als ze dit GEHEIME briefje ontdekt, is ze sprakeloos.

Het is een compleet normale dag in de San Cristóbal school in Rosario, Argentinië. De kinderen werken aan hun opdrachten en de juffrouw houdt alles in de gaten. Ignacio Gabrielli is een van hen. Hij is 6 jaar en een heel attent en sympathiek kindje. Maar plotseling gebeurt er iets onverwacht.

fee-1

Nacho, zoals hij door zijn familie en vrienden genoemd wordt, is plots heel erg bezorgd. De juffrouw ziet hoe hij iets aan het zoeken is en benadert de jongen. Dan vertelt de jongen iets dat uit het diepst van zijn hart komt. De jongen was een melktandje verloren en kon het niet meer terugvinden. Hij is zichtbaar bezorgd want hoe zal hij nu een beloning krijgen van de tandenfee? Hij heeft immers geen enkel bewijs dat zijn tandje gevallen is. Wat een droevig verhaal!

Maar de juffrouw heeft een geniaal plan:

13124562_1118945691489339_3165558727982836917_n

“Bij deze bevestig ik dat het kind Ignacio Gabrielli een tandje verloor in deze school. Hijzelf was een beetje zwakjes, maar de tand is wellicht tussen de planken van de vloer gevallen. Ik lever dit certificaat af om overhandigd te worden aan de tandenfee. Ik bevestig bovendien dat Ignacio een goed kind is en nooit liegt.”

Opdat de tandenfee toch een bewijs zou hebben, maakt ze een officieel certificaat op waarin ze bevestigt dat Nacho wel degelijk een tandje verloor. Ee werd zelfs een handtekening en stempel van de school opgezet om elke twijfel weg te nemen!

De jongen bleef rustig en die nacht kreeg hij daadwerkelijk een cadeautje van de tandenfee! Dit verhaal maakte mijn dag!

Deel dit bericht met je familie en vrienden.