Home Inspirerend De motorclub wacht 5 dagen lang voor de supermarkt. Wat ze op...

De motorclub wacht 5 dagen lang voor de supermarkt. Wat ze op de 6de dag doen? Ongelooflijk!

De bikers van de plaatselijke Hells Angels in het Californische Fresno boezemen met hun grote machines, donkere zonnebrillen en lederen jackets op het eerste zicht een beetje angst in. De klanten van de supermarktketen Walmart bekeken de mannen ietwat argwanend toen ze vijf dagen voor Black Friday op de parking neerstreken. Op die dag zijn er een week na Thanksgiving traditioneel koopjes en kortingen. Dat zorgt altijd voor ontzettend lange rijen in de winkels. De bikers nemen het zekere voor het onzekere en kamperen alvast vijf dagen aan een stuk voor de winkel om een goed plekje te verzekeren.

bikers1
Zodra de winkeldeuren op Black Friday open zwaaiden, namen de mannen elke fiets uit de winkel, zo’n 200 stuks in totaal. Maar deze fietsen waren niet om het niet gemotoriseerde nageslacht van de club te verzekeren. De bikers schenken de gekochte fietsen aan de organisatie Poverello House, dit is een organisatie die zich om dakloze en arme families bekommert. Al jaren doen de stoere bonken met dergelijke acties de kinderoogjes stralen van geluk.

12341526_10153702223943329_5852635071673588502_n

“Als een kind met plezier op zijn fietsje kan rondrijden – dit zicht maakt me gelukkiger dan al het geld in de wereld”, aldus een weldoener in leder!

DEEL deze geweldige actie met je vrienden!