Home Leuk Deze man van 41 jaar liet zijn echtgenote alleen achter in Australië....

Deze man van 41 jaar liet zijn echtgenote alleen achter in Australië. 7 maanden later kan ze niet geloven met wie hij terugkomt!

De Australiër Dion Leonard nam in juni van dit jaar aan een loopwedstrijd in China deel toen zijn leven plotseling een verrassende wending kreeg. De man van 41 jaar had zich ingeschreven voor een uithoudingswedstrijd door de Gobi woestijn, een wedstrijd van zeven dagen over een ongelofelijke 250 km onder de verschroeiende zon.

aus1

Toen Dion aan de wedstrijd begon, was hij eigenlijk alleen maar op zoek naar een medaille maar in werkelijkheid kreeg hij veel meer. Er voegde zich immers iemand bij de lopers: een klein hondje dat besliste hen te volgen. En onder alle deelnemers verkoos hij de Australiër. Hij dacht aanvankelijk dat het hondje onderweg wel ergens zou opgeven, maar dag na dag bleef hij volgen. De hond liep in totaal vier van de zes etappes mee, verspreid over zo’n 126 km.

aus2
Dion doopte het hondje Gobi naar de woestijn waar ze doorgelopen hadden. Toen hij over de meet liep, nam hij Gobi zelfs in zijn armen. Ze zouden samen als tweede over de meet komen!

aus3

Toen de Australiër de wedstrijd had uitgelopen, besloot hij het nieuws telefonisch aan zijn vrouw te melden. Maar wat er tijdens dit telefoongesprek beslist werd, was nog beter: ze zouden Gobi adopteren! Maar dit zou niet eenvoudig worden. Het stel woont in Edinburgh en er komt heel wat papierwerk bij de invoer van een hond kijken. Dit hele proces zou vier maanden duren en een heleboel geld kosten. Daarom richtten ze online een inzamelactie op en ondertussen zamelden ze al 12.000 euro in! De rest van het geld zal aan een dierenbeschermingsorganisatie geschonken worden. Gobi zou in januari eindelijk naar Dion en zijn partner kunnen afreizen. We wensen hen alvast het allerbeste toe!
aus4

Deel dit leuke bericht met al je vrienden.