Home Bizar Deze soldaat kwam erachter dat zijn vriendin hem bedroog met meer dan...

Deze soldaat kwam erachter dat zijn vriendin hem bedroog met meer dan 30 mannen, DIT is wat hij deed

Liefdes verhalen zijn niet altijd mooi. Er kunnen ook minder leuke kanten aan een relatie zitten. In dit artikel lees je een bijzonder verhaal over een militair die word bedrogen door zijn eigen vrouw.

soldiers

Het verhaal begint met de situatie dat een militair en een vrouw heel veel van elkaar houden.

Nadat ze waren getrouwd gebeurde er iets vreemds met de vrouw. Ze kreeg rare aanvallen in haar slaap. Op dat moment was haar militaire vriend haar grootste steun en toeverlaat.

Gelukkig had ze een uitstekende ziektekostenverzekering.

Militaire echtgenoten hebben toegang tot dezelfde uitstekende gezondheidszorg als de soldaten zelf, dit zorgde ervoor dat ze meteen goed behandeld werd.
lifebuzz

Maar toen gebeurde er vreemde dingen. De man merkte al snel dat haar doktersbezoeken sterk toenamen zonder dat hier een reden voor was. Ondanks dat vertrouwde de man zijn vrouw en geloofde hij haar dat het nodig was.
wife

Toen begon ze nog vreemder te doen. De man wist dat zijn vrouw hield van buiten de stad reizen en de walmart te bezoeken. Dit deed ze erg vaak. Maar de man dacht: ‘misschien houdt ze gewoon van shoppen?’
walmart

Hij kon zich hier geen zorgen om maken.Dit komt omdat hij direct opgeroepen werd om naar Zuid Korea te gaan. Meteen werden de gedachtes van shoppen in de walmart en de vele doktersbezoeken naar een verlaten plekje in zijn hoofd geschoven.

milli

Maar dan neemt zijn familie onverwachts contact met hem op. Hij kreeg het nieuws te horen dat zijn vrouw dacht dat haar man homo was en zo een goede reden had om met andere mannen naar bed te kunnen gaan.

Wanneer de man haar confronteerde. ij was er totaal niet van gecharmeerd wat de vrouw te zeggen had. Ze bekende met meer als 60 mannen geslapen te hebben. Terwijl hij van niks wist.

Op hetzelfde moment gooide ze nog een grotere bom op haar echtgenoot. Ze was zwanger en dat was niet van hem. Natuurlijk vroeg de jonge militair een scheiding aan.

Hij wilde dit haar niet vertellen omdat hij bang was dat ze dingen zou vernielen of gekke dingen zou doen wanneer hij nog niet terug was.

Maar zijn vrouw maakte de dingen allemaal heel moeilijk. Ze weigerde een DNA test af te leggen om te kijken van wie de baby was. Ook lag ze bij elke rechtszaak behoorlijk dwars.

Tenslotte kwam de waarheid toch op tafel. Doormiddel van een sluwe advocaat wist de militair achter de juiste info te komen. Uiteindelijk heeft de rechter een beslissing genomen. Er werd besloten dat de vrouw een contact verbod kreeg en niks van geld of activa kreeg.

Het is een dramatisch verhaal maar het is zeker iets om van te leren. De belangrijkste les van dit verhaal is dat vreemdgaan geen oplossing is en dat het altijd gevolgen heeft.

Wat vind jij van de overtredingen van de vrouw? Heeft ze haar verdiende loon gekregen? laat het ons weten via Facebook. Vergeet dit niet te delen met je familie en vrienden.