Home Hartverscheurend Toen de kersverse vader en moeder niet op kwamen dagen voor de...

Toen de kersverse vader en moeder niet op kwamen dagen voor de feestdagen, begonnen vrienden zich zorgen te maken. Als ze naar hun huis gaan, zijn ze niet voorbereid op hetgeen ze aantreffen

zwanger
Een koppel dat onlangs naar Pennsylvania verhuisde werd levenloos op de grond aangetroffen. De lichamen van de 19-jarige moeder Chelsea Cardaro en de 27-jarige vader Jason Chambers werden door de politie aangetroffen. Ze overleden twee weken eerder aan een overdosis heroïne. Naast de twee lichamen in het huis vond de politie ook nog het lichaam, of althans wat er van overbleef, van de vijf maanden oude baby Summer Chambers, het dochtertje van het stel.

De baby overleed aan uitdrogingsverschijnselen en verhongering. Het lichaam van de moeder werd in de badkamer gevonden op de eerste verdieping. Het lichaam van het dochtertje lag in het wiegje op de bovenste verdieping.

De woordvoerder van de politie, Kelly Callihan, verklaart: “Dit is zo droevig en toont gewoon aan hoe erg het gesteld is met de heroïne-epidemie in ons land.”

Een vriend besliste om langs het huis te gaan omdat het koppel de festiviteiten voor de feestdagen gemist had. Kelly Callihan gaat verder: “De buren vonden het niet ongewoon dat er geen beweging was omdat ze hen niet veel zagen. Ze dachten trouwens dat ze voor de feestdagen terug naar New York waren gevlogen. Een vriend klom uiteindelijk door het raam en deed de gruwelijke ontdekking.”

Callihan besluit: “Dit is een beeld dat ik nooit zal vergeten.”

DEEL dit hartverscheurende bericht met iedereen die je kent!